nieuwsbrief Gedachten Uitpluizen

Bent u nog niet geabonneerd? Doe dat dan snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Hier kunt u zich uitschrijven.

Wilt u de nieuwsbrief op een ander emailadres ontvangen, dan moet u zich eerst uitschrijven met het oude emailadres en u dan opnieuw aanmelden met een nieuw emailadres.

Nieuwsbrief 5

Ter gelegenheid van de 150ste Nieuwsbrief in januari 2018 hebben we de oudste NB die we nog konden vinden in ons archief online gezet.

Icoon
Nieuwsbrief 5 (2005)

Download de laatste PDF Nieuwsbrief!

Icoon
Nieuwsbrief 118

118x is er een Nieuwsbrief gemaakt in de vorm van een PDF, die u kon downloaden. Bijna al deze Nieuwsbrieven kunt overigens nog downloaden! Zie onderaan de pagina. Vanaf nummer 119 verandert de lay-out van de Nieuwsbrief. Die gaat veel meer lijken kwa vormgeving op al die andere Nieuwsbrieven. De inhoud blijft natuurlijk uniek en ongeëvenaard!

De artikelen uit de Nieuwsbrief komen nu als bericht op de website. Makkelijk om zo terug te lezen en te vinden via de zoekfunctie. We gaan ook aan de slag om de artikelen uit de oude Nieuwsbrieven van de afgelopen paar jaar ook op de site te zetten.

Kreeg u de oude Nieuwsbrief, dan ontvangt u ook de nieuwe!

Het aantal redacteuren is ook uitgebreid. Kijk u maar eens op de colofon.

Sinds de oprichting van de Stichting Cognitie en Psychose in 2000 zijn meer dan 150 Nieuwsbrieven verschenen. Per keer versturen wij die aan zo’n 2700 mensen! Die kunnen daarmee op de hoogte komen van de nieuwste ontwikkelingen op het brede gebied van de psychose. Vaak treft u informatie aan die pas veel later gepubliceerd wordt!

Update: In juni 2023 is NieuwsBrief nummer 200 de digitale deur uitgegaan. Inmiddels versturen we die aan bijna 6000 mensen…. Alle berichten uit de NieuwsBrief kunt U gewoon via de zoekfunctie op de site vinden. Handig toch…

U kunt de meeste oude Nieuwsbrieven ook downloaden. De oude nummers (vanaf 45) zetten we bij elkaar in een groot PDF bestand. Zo kunt u met de normale zoekfunctie op zoek gaan in dat PDF bestand naar de onderwerpen die u boeien. De laatste jaren zijn er geen PDF Nieuwsbrieven meer, maar maken we via Mailchimp een Nieuwsbrief op basis van de Nieuwsberichten die we op de website plaatsen.

Oudere nieuwsbrieven downloaden

Icoon
Nieuwsbrief 118
Icoon
Nieuwsbrief 117
Icoon
Nieuwsbrief 116
Icoon
Nieuwsbrief 115
Icoon
Nieuwsbrief 114
Icoon
Nieuwsbrief 113
Icoon
Nieuwsbrief 112
Icoon
Nieuwsbrief 111
Icoon
Nieuwsbrief 110
Icoon
Nieuwsbrief 109
Icoon
Nieuwsbrief 108
Icoon
Nieuwsbrief 107
Icoon
Nieuwsbrief 106
Icoon
Nieuwsbrief 105
Icoon
Nieuwsbrief 104
Icoon
Nieuwsbrief editie 103
Icoon
Nieuwsbrief editie 102
Icoon
Nieuwsbrief editie 101
Icoon
Nieuwsbrief editie 100
Icoon
Nieuwsbrief editie 045-099
Icoon
Nieuwsbrief 5 (2005)